ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μυοχαλαρωτικό μασάζ σώματος
Ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα. Επιδέξιες και καταπραϋντικές λαβές ανακούφισης με το άρωμα των αιθέριων ελαίων, κάτω από το απαλό ημίφως των κεριών. Ιδανικό για όσους εργάζονται πολλές ώρες, υποφέρουν από πονοκεφάλους και ταλαιπωρούνται από την κακή στάση του σώματος.

Οι δεξιοτεχνικές χαλαρωτικές μαλάξεις βοηθούν το σώμα να αποβάλλει τη συσσωρευμένη ένταση και κούραση, καθώς επιτυγχάνεται απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφορά της ελαστικότητάς τους.

Το antistress μασάζ αναζωογονεί τον οργανισμό και συνδράμει στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας. Παράλληλα, η χρήση των ευεργετικών αιθέριων ελαίων προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση στον οργανισμό και βελτιώνει τη διάθεση. Χαρίστε στον εαυτό σας την ευεξία και την ανανέωση που σας αξίζει.

Rejuvance
Το Rejuvance είναι το φυσικό lifting προσώπου, για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, το οποίο συνδυάζει ένα σύνολο τεχνικών εφαρμογών shiatsu και τεχνικές μάλαξης στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στο λαιμό, στη πλάτη. Η τεχνική εφαρμογή του Rejuvance είναι φυσική και δε χρησιμοποιεί κρέμες, ορούς ή ηλεκτρικό ρεύμα.

Τα οφέλη του Rejuvance:
Βελτιώνει το φυσικό τόνο της επιδερμίδας
Διευκολύνει την αναπνοή
Ελαττώνει τους πόνους στους σιαγόνες
Ελαττώνει το διανοητικό άγχος
Ελαττώνει το stress από περίοδο εξετάσεων
Βαθιά αναζωογόνηση του προσώπου
Μείωση των ρυτίδων
Ψυχογενή ακμή
Μειώνει τις ουλές
Βελτιώνει την ψυχοσυναισθηματική ισορροπία
Βελτιώνει κάθε τύπου ημικρανία
Βοηθά ήπια σύνδρομα κατάθλιψης, που δεν συνδυάζονται και δεν υποστηρίζονται με ψυχιατρικά φάρμακα.

Ρεφλεξολογία
Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική, ολιστική μέθοδος η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες. Ένα ενεργειακό μασάζ στα σημεία ρεφλεξολογίας, διώχνει την συσσωρευμένη κούραση στα κάτω άκρα χαρίζοντας μια απίστευτη χαλάρωση και ενέργεια. Αυτό που επιτυγχάνει η μάλαξη των άκρων είναι να χαλαρώσει και να τονώσει ταυτόχρονα όλο το νευρικό σύστημα και τα όργανα του σώματος δρώντας σε αντανακλαστικά σημεία των πελμάτων. Είναι μια πανάρχαια πρακτική που την βρίσκουμε στην αρχαία Ελλάδα αλλά και σε άλλους πολιτισμούς στον κόσμο. Απολαύστε ένα σύντομο διάλειμμα από μια κουραστική μέρα.

Αποτρίχωση Προσώπου και Σώματος
Αποτρίχωση μακράς διάρκειας με κερί. Η τρίχα αφαιρείται από τη ρίζα εξασφαλίζοντας λείο δέρμα για διάστημα ενός περίπου μηνός. Τα βιολογικά ένζυμα που εμπεριέχονται καθυστερούν την επανέκφυση της τρίχας. Προτεραιότητα είναι να διαπιστώσουμε τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε την θεραπεία και τη λύση που ταιριάζει μοναδικά σε εσάς.

Μανικιούρ – Πεντικιούρ
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας θα αφεθείτε στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην περιποίηση του μανικιούρ και του πεντικιούρ σας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις και τεχνοτροπίες στην περιποίηση – υγιεινή των νυχιών. Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια και ελεγμένα προϊόντα. Φροντίζουμε όλα μας τα εργαλεία να είναι πλήρως αποστειρωμένα σε ειδικό κλίβανο. Είμαστε σίγουρη πως το τελικό αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.